Omschrijving

Schitterend gelegen aan de rand van het dorp met weids uitzicht over de weilanden. Dat is de ligging van deze ruime vrijstaande woning met garage. Een vrije ligging op een perceel van 645 m2. De uitstekende isolatie is beloond met het energielabel A.

INDELING
Begane grond:
Entree/hal met laminaatvloer, toilet, meterkast en doorloop naar de garage van circa 6.2 x 3.0 m. De ruime L-vormige woonkamer is ruim 10 m. lang en 7 m. breed en is voorzien van een laminaatvloer en tuindeuren aan de achterzijde. Aan de voorzijde is er vrij uitzicht in de straat en aan de achterzijde volledig vrij zicht over de weilanden. De half open keuken met laminaatvloer is ingericht met een L-vormige keukenopstelling met o.a. 5-pits gaskookplaat, schouw, koelkast, vaatwasser en kunststof werkblad. De bijkeuken met de achter-entree is voorzien van de wasdroger- en wasmachine aansluiting.

1e Verdieping:
Overloop met toegang tot 4 slaapkamers en de badkamer. Een 4-tal slaapkamers met goede maatvoering en merendeels voorzien van laminaat. De slaapkamer boven de garage is een zeer ruime zit-/slaapkamer. De badkamer is ingedeeld met een douchecabine, wastafel en 2e toilet. De ruimte is geheel betegeld en voorzien van een dakraam. De ruimte en voorbereiding voor een te plaatsen ligbad is aanwezig.

2e Verdieping:
Ruime bevloerde zolder (met stahoogte in de nok).

Tuin:
De tuin is zeer vrij gelegen en geeft dus optimale privacy. De aanleg is met meerdere terrassen, gazon, erfafscheidingen en er is drainage rondom de woning. De achtertuin grenst aan een waterlijn met vervolgens de weilanden. Van 's ochtends tot 's avonds is de natuur in de 4 jaargetijden te beleven.
Er is een houten vrijstaande schuur van circa 5 x 3 m. welke is voorzien van elektra. Aangrenzend is er een overkapping gerealiseerd.

ALGEMEEN:
-totaal perceel 645 m2;
-bouwjaar 2006;
-uitstekende isolerende voorzieningen, ENERGIELABEL A;
-begane grond en 1e verdiepingsvloer: beton;
-mooi gelegen aan de rand van de wijk met slechts aan één zijde een buurperceel;
-basisscholen zijn in het dorp aanwezig;
-goede en korte verbinding (3 autominuten) naar de A7 (Drachten - Groningen - Heerenveen);
-een omgeving met volop recreatieve mogelijkheden.

Voor indeling en maatvoering zie de 2D en 3D plattegronden.

Zie ook de eigen website van deze woning:depeppel35.nl

Belangstelling? Neem een eigen NVM aankoopmakelaar mee.

Share